Join the team!

Per direct gezocht: Versterking voor onze redactie (op vrijwillige basis)

Musical Reports is opzoek naar enthousiaste musicalliefhebbers die ons team willen komen versterken voor het nieuwe musical seizoen (2020/2021). We zoeken jou om verslag te doen over alles wat er in ons land gaande is op het gebied van musical. Heb je talent als fotograaf, ben je kritisch en weet  je dit goed te verwoorden of wanneer je gewoon heel veel van musical af weet, dan zoeken we jou!

Over Musical Reports

Musical Reports is een jong en dynamisch online musicalmagazine. Musical Reports is uitgegroeid tot één van de best bezochte musicalwebsites. Het groeiende aantal bezoekers heeft ook tot een groei van de website zelf geleid. Getracht wordt om bij alle belangrijke musical gerelateerde persevenementen aanwezig te zijn. Om onze lezers kwaliteit en consistentie te kunnen bieden zijn wij op zoek naar jou! Het team van Musical Reports heeft zich tot doel gesteld om op een objectieve, respectvolle wijze verslag te leggen van de musicals die gepresenteerd worden in zowel Nederland als Vlaanderen. Echter zullen de reporters van Musical Reports zo nu en dan ook de grens over gaan om verslag te leggen van producties die te zien zijn op bijvoorbeeld West End. Buiten dit om willen wij onze lezers op de hoogte houden van het laatste nieuws omtrent het thema musical en is het de bedoeling dat er regelmatig musicalgerelateerde artikelen worden geplaatst. Musical Reports wil zich hiermee profileren als een onafhankelijk en kwaliteitsgericht online musicalmagazine.

Wat/wie zoeken wij?

Musical Reports gebruikt geschreven artikelen en fotoreportages om verslag te doen van wat er gebeurt binnen het Nederlandstalige musicallandschap. Wij zijn opzoek naar een mensen die ons team kunnen komen versterken als recensent, fotograaf of webredacteur. Belangrijk is dat je affiniteit hebt met het musicalgenre. Wanneer je in het bezit bent van fotoapparatuur (spiegelreflex camera) is dit een pré.

Wat vragen wij?

– 18 jaar of ouder
– Affiniteit met musicals
– Representatief
– Communicatief vaardig
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Minimaal mbo werk en denk niveau*
– Affiniteit met websites en social media
– Beschikking over een spiegelreflex camera**

*Je hoeft de betreffende opleiding nog niet te hebben afgerond
** Is een pré, geen must

Belangrijk:

– Persmomenten zijn vaak overdag. Ben je soms overdag beschikbaar?*
– Premières zijn vaak in de avond en in het weekeinde. Ben je soms in de avond beschikbaar?*

*Hiervoor geldt natuurlijk dat je niet altijd op die momenten beschikbaar hoeft te zijn, je bent namelijk met meerdere mensen bij Musical Reports werkzaam die ook hun beschikbaarheid op hebben gegeven.

Wat bieden wij?

De redactie van Musical Reports bestaat uit een klein, hecht en vooral gezellig team. Als redactielid zal je regelmatig voor Musical Reports perspresentaties en premières bezoeken. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën. Ieder heeft binnen Musical Reports zijn of haar eigen verantwoordelijkheden. We komen geregeld bijeen om te vergaderen of om iets gezelligs met elkaar te doen.Musical Reports biedt geen vergoedingen. Het team werkt op vrijwillige basis.

Interesse/Contact

Heb jij interesse? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Graag zien wij je e-mail tegemoet op: redactie [@] musicalreports.nl, o.v.v. Team.