Disclaimer

Musical Reports kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade, onjuistheden of informatie verstrekt op deze of andere aan ons gekoppelde websites.

Copyright
Alle teksten weergegeven op deze website mogen op geen enkele wijze gereproduceerd worden, zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur. Om een verzoek te plaatsen tot reproductie kunt u contact opnemen met de redactie via: redactie [@] musicalreports.nl.

Gebruikte foto’s zijn eigendom van de origineel rechthebbenden. Wij trachten bij elke foto te vermelden wie de origineel rechthebbende is, is dit niet het geval bij uw foto of heeft u bezwaar tegen het feit dat uw foto geplaatst is op deze website? Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen via: redactie [@] musicalreports.nl.

Media
Wilt u gebruik maken van een foto gemaakt door één van de fotografen van Musical Reports? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Bezwaar
Wanneer u zich persoonlijk aangesproken voelt door een tekst geplaatst op deze website, of wanneer u bezwaar heeft tegen specifieke inhoud van deze website, willen wij u verzoeken om dit aan ons te melden. In dit geval kunnen we gezamenlijk tot een oplossing komen. Ook dit kunt u doen via: redactie [@] musicalreports.nl.

Verwijdering persoonlijke gegevens
Wanneer u een vermelding op onze website van persoonlijke gegevens wilt laten verwijderen kunt u contact opnemen via redactie [@] musicalreports.nl.

Vragen over deze disclaimer kunt u stellen via het reeds eerder genoemde e-mail adres.