Over Musical Reports

Musical Reports is sinds jaar en dag het leukste platform voor musicalliefhebbers.

Musical Reports heeft zich tot doel gesteld om op een objectieve en respectvolle wijze verslag te leggen van musical gerelateerde gebeurtenissen in, zowel Nederland, als Vlaanderen. Een stap over de grens (denk aan Duitsland of Engeland) is echter niet ondenkbaar, mits interessant voor onze lezers. De focus ligt echter op het musicallandschap van de lage landen. Nieuwsberichten, recensies (reports), foto- en videoreportages worden hiervoor ingezet.

Musical Reports acht objectiviteit en kwaliteit de twee belangrijkste kernpunten van haar visie. Er zal dan ook niet geschroomd worden om kritisch te zijn. Dit echter te allen tijde onderbouwd en op een respectvolle, opbouwende wijze. Musical Reports wil zich hiermee profileren als een onafhankelijk en kwaliteitsgericht online musicalmagazine.

Op 13 september 2009 was Musical Reports voor het eerst online te bezoeken. Musical Reports komt al meer dan tien jaar met de laatste musicalnieuwtjes, recensies, videoreports en interviews. Musical Reports mag rekenen op een grote trouwe lezersschare en een trouwe groep volgers op sociale media.

Wij hopen dat lezers veel plezier beleven aan dit online musicalmagazine.

Mocht je vragen hebben of opmerkingen dan kan je deze sturen aan: redactie [@] musicalreports.nl.

Lees voor praktische informatie onze Colofon en Disclaimer.