Herstart Tina Turner musical uitgesteld

De aanscherping van de coronamaatregelen die per 14 oktober 2020 ingaan, maken de geplande herstart van TINA – De Tina Turner Musical op 1 november onmogelijk. 

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland: “Dit is natuurlijk een ongelofelijke domper, zowel voor ons bedrijf, als voor iedereen die onlangs kaarten heeft gekocht voor TINA, maar we hebben alle begrip voor de beslissing van het kabinet. Gelukkig kunnen we binnen de nieuwe maatregelen de repetities voor de coronaproof versie van TINAvoortzetten, zodat we -zodra het theater weer open mag- weer snel van start kunnen gaan.”Bezoekers die onlangs kaarten hebben gekocht, of een voucher hebben verzilverd krijgen opnieuw een voucher, waarmee zij deze kosteloos kunnen omboeken.