Paul de Leeuw in HELLO, DOLLY!

Paul en Simone stonden 28 jaar geleden samen in Les Misérables, komend jaar keren ze terug op het musicaltoneel in HELLO, DOLLY! Paul gaat de hoofdrol van ‘Horace’ spelen.

Paul de Leeuw: “Ik vind het heel leuk om wederom met Simone op het toneel te staan! Nu als haar moeilijke te veroveren man to be. Niets leukers om met Simone en vele anderen een avond plezier te maken!” Paul zal de rol gaan delen met een andere acteur wiens naam later bekendgemaakt wordt.De groots opgezette musical comedy met sterrencast, waaronder ook Freek Bartels en Marjolijn Touw, reist vanaf februari 2020 met een live orkest en cast van 40 personen langs de Nederlandse theaters. De première is op zondag 8 maart in het Luxor Theater in Rotterdam.

HELLO, DOLLY! vertelt het komische verhaal van Dolly (Simone Kleinsma), een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te ‘regelen’, zoals De Liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor de rijke, norse ondernemer Horace (Paul de Leeuw) beseft ze dat deze man ideaal is voor…haarzelf!