MAMMA MIA! stopt in september

De musical MAMMA MIA! die vorig jaar september in het Beatrix Theater Utrecht in première is gegaan, heeft gisteren haar 250ste voorstelling gespeeld. De cast vierde dit moment met een feestelijke taart.

De musical heeft inmiddels meer dan 350.000 bezoekers getrokken. Met meer dan twintig succesvolle hits van ABBA, die briljant worden verweven in dit mooie verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten, is MAMMA MIA! de onweerstaanbare feel-good musical van dit moment. Maar aan succesvolle tijden komt ook een einde. Producent Albert Verlinde maakte deze dag ook bekend dat MAMMA MIA! gaat stoppen en alleen deze zomer nog te zien is. In september zal de laatste show worden gespeeld. Antje Monteiro, die in deze derde versie van MAMMA MIA! de rol van Donna fantastisch vertolkt, laat weten: ‘Ik vind het ontzettend jammer dat ik moet stoppen met mijn droomrol, maar wat was het fantastisch! De laatste maanden gaan we met zijn allen optimaal genieten.’

Voor producent Stage Entertainment is het de derde keer geweest dat de musical MAMMA MIA! in Nederland te zien was. Albert Verlinde zegt: ‘We kijken met een positief gevoel terug en de komende maanden gaan we met de cast inderdaad genieten van iedere voorstelling die er nog gespeeld wordt. Ik ben ontzettend trots dat MAMMA MIA! straks een jaar lang in Utrecht te zien is geweest.’