Mamma Mia! viert feest met 400 gratis kaartjes

Dit weekend is het feest in het Beatrix Theater in Utrecht! De cast van MAMMA MIA! beleeft dan haar 400ste voorstelling. Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, doet Stage Entertainment maar liefst 400 kaarten cadeau voor deze jubileumvoorstelling. Op vrijdag 8 november vanaf 18:00 uur zal de cast van MAMMA MIA! op het Jaarbeursplein in Utrecht 400 kaarten cadeau geven aan voorbijgangers. Diezelfde avond staan de gelukkigen te swingen bij de 400ste voorstelling van MAMMA MIA!

MAMMA MIA! is een musical met nummers van de wereldberoemde Zweedse band ABBA. De hoofdrollen in de nieuwe versie zijn weggelegd voor Antje Monteiro, Jolijn Henneman, Soy Kroon, Dieter Troubleyn, Zjon Smaal en Emiel de Jong. Eerder werd bekendgemaakt dat de voorstelling al meer dan 450.000 tickets heeft verkocht.  Ondanks het grote succes is de voorstelling nog slechts twee maanden te zien in Nederland. De opvolger van MAMMA MIA! staat namelijk al klaar. Vanaf februari is TINA – De Tina Turner Musical in het Beatrix Theater Utrecht te zien.