Vajèn van den Bosch pakt hoofdrol in ‘Saturday Night Fever’

Hans Cornelissen en Ruud de Graaf zijn verheugd te melden dat de musical Saturday Night Fever weer naar Nederland komt. In het theaterseizoen 2020/2021 is deze musical, met muziek van de legendarische Bee Gees, in de Nederlandse theaters te zien. Met wereldhits als ‘Night Fever’, ‘You should be dancing’ en ‘How deep is your love’. Een show vol swingende discomuziek, maar ook met een heftig verhaal én in een nieuwe en rauwere versie. Saturday Night Fever, geregisseerd door Martin Michel, gaat in januari 2021 in première in het Zaantheater te Zaandam.

Vajèn van den Bosch treedt met de rol van Stephanie Mangano in de voetsporen van Chantal Janzen en Noortje Herlaar. Vajèn speelde eerder in vele theaterproducties waaronder hoofdrollen in de musicals GreaseOn Your Feet! en de Cirque du Soleil-musical Paramour in Hamburg. “We zijn heel blij dat we de samenwerking met Vajèn voortzetten. Met haar eerste komische rol als Lauren in Kinky Boots, waarvoor ze genomineerd is voor een Musical Award, maakt ze een verpletterende indruk” aldus producent Hans Cornelissen.

Javan Hoen kwam eerder in aanraking met de rol Tony Monero tijdens zijn deelname aan het programma Sunday Night Fever op RTL4. Hans Cornelissen: “Ons artistieke team is van mening met Javan dé ideale mannelijke hoofdrolspeler voor Saturday Night Fever anno 2021 binnen te halen.” Javan was eerder te zien in producties in binnen-en buitenland waaronder de musicals West Side StoryHair en The Addams Family.