De Graaf & Cornelissen Entertainment plaats volledige musicals op YouTube

Nu er geen theatervoorstellingen meer zijn, heeft producent De Graaf & Cornelissen Entertainment besloten de trouwe theater- en musicalliefhebbers de gelegenheid te geven in deze crisistijd toch van enkele originele shows te kunnen genieten. Vanaf vandaag publiceert het bedrijf een aantal weken voorstellingen op zijn eigen Youtube-kanaal en kan er zelfs gebruik worden gemaakt van een live chat met enkele acteurs uit de voorstelling. Adèle Conny Jasperina – De Grote Drie is vanaf maandag vanavond 20.30 uur tot uiterlijk vrijdag 17 april 21.00 uur te zien.

De eerste theatershow die op het Youtube-kanaal van de theaterproducent komt te staan, is Adèle ConnyJasperina – De Grote Drie. Deze award winnende musical over Adèle Bloemendaal, Jasperina de Jong en Conny Stuart, heeft vanaf 2017 ruim een seizoen lang voor uitverkochte zalen gestaan. In 2018 heeft deze voorstelling de Musical Award mogen ontvangen voor Beste Kleine Musical. Daarna volgde nog een succes-reprise in het DeLaMar Theater.