Annie komt volgende zomer terug

Komend theaterseizoen zal Annie de musical opnieuw te zien zijn. Annie werd na de première op 1 december 2019 in het Chassé Theater in Breda overladen met vier-sterrenrecensies, maar de gehele tournee moest net als alle andere evenementen en voorstellingen noodgedwongen worden stilgelegd vanwege de corona crisis. In samenwerking met Mark Vijn Theaterproducties zijn de grootste theaters van Nederland, verenigd in de Theateralliantie, erin geslaagd om een nieuwe tournee van Annie van de grond te krijgen. 

Een lange tijd was het onzeker wanneer de theaters hun deuren weer mochten openen. “Ruim 25.000 mensen die nog kaarten hadden voor de geannuleerde voorstellingen van Annie de musical hebben hun tickets behouden en met ons geduldig afgewacht. Daar zijn we namens alle betrokken theaters ongelofelijk dankbaar voor. We zijn blij om nu dit goede nieuws te kunnen brengen en iedereen alsnog de mogelijkheid te kunnen bieden om Annie te bezoeken”, aldus Eric-Paul Dijkhuizen, zakelijk directeur van de Theateralliantie. 

Annie de musical, gepresenteerd door de Theateralliantie en Mark Vijn Theaterproducties, zal van mei tot en met juli 2021 te zien zijn in Schouwburg Het Park (Hoorn), Theater Orpheus (Apeldoorn), Chassé Theater (Breda), Stadsschouwburg (Utrecht) en Luxor Theater (Rotterdam). Annie zal ook terugkomen in het DeLaMar Theater in Amsterdam, waarvan de precieze speelperiode binnenkort bekend wordt gemaakt. De theaters en Eventim zullen de komende weken persoonlijk contact opnemen met alle kaartkopers om hun tickets om te boeken naar de nieuwe speeldata.