Tina Turner musical dit najaar weer te zien

TINA – De Tina Turner Musical gaat in het najaar van 2020 weer van start in het Beatrix Theater in Utrecht. Lazarus gaat in het voorjaar van 2021 alsnog op tournee. De musicals die beiden succesvol in première gingen en lovende recensies kregen, waren 11 maart jl. voor het laatst te zien, toen plotseling de theaters hun deuren moesten sluiten in verband met het coronavirus. Producent Stage Entertainment verwachtte niet eerder dan maart 2021 weer te kunnen spelen, maar de versoepeling van de coronamaatregelen per 1 juli 2020 bieden hiervoor toch de mogelijkheid.

Anastasia was sinds september 2019 in het AFAS Circustheater in Scheveningen te zien. Met de huidige geldende maatregelen is het helaas niet haalbaar om deze productie te spelen. Het blijft vooralsnog de planning om de musical in het voorjaar van 2021 terug te laten keren.

Om het publiek coronaproof de voorstelling te laten bekijken, worden er in de theaters verschillende aanpassingen gedaan. Zo zal maar een derde van de zaalcapaciteit worden gebruikt om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Ook zullen bezoekers via speciale ingangen naar binnen worden gelaten en wordt de horeca in de foyers aangepast.