Nieuwe acteurs versterken cast Soldaat van Oranje

Na een repetitieperiode met regisseur Theu Boermans, speelt de voorstelling vanaf vandaag in een deels vernieuwde samenstelling. Valentijn Benard en Alex van Bergen zijn wederom te zien als Erik Hazelhoff Roelfzema. Henriëtte Tol en Wivineke van Groningen delen de rol van koningin Wilhelmina. Reinier Bulder en Peter Bolhuis spelen beiden voor het eerst  Van ’t Sant. Nieuw in het ensemble zijn Robin Hissink, Kas Driessen en Nelleke Kuipers.

Volledige cast:

Erik – Alex van Bergen | Valentijn Benard
Koningin Wilhelmina – Henriëtte Tol | Wivineke van Groningen
Charlotte – Willemien Dijkstra
Fred – Ruben Brinkman
Anton – Lars Mak
Chris – Ludo van der Winkel
Bram – Mathijs Pater
Paul – Danny Westerweel
Victor – Johnny Barendsen
Ada – Marle Martens
Hofdame Tessa – Cathalijne de Sonnaville
Van ‘t Sant – Reinier Bulder| Peter Bolhuis

Ensemble – Manon van den Berg | Sven Blom | Dirk van den Brand | Kas Driessen | Irmelijn Geerts | Ruben de Goede | Eli ter Hart | Robin Hissink | Hayo de Kruijf | Nelleke Kuipers | Ruben Kuppens | Jim Leijen | Thijs Miedema | Anne Reitsma | Iris Rodenburg | Lena Stallinga | Sabine van Tiel | Mark Willekens