Mamma Mia! trekt 300.000 bezoekers

Kort nadat Stage Entertainment bekendmaakte dat de mijlpaal van 250.000 bezoekers is bereikt, kan Albert Verlinde vandaag bekendmaken dat de 300.000ste kaart deze week is verkocht! Met meer dan 20 mega hits van ABBA, die briljant worden verweven in dit heerlijke verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten, is MAMMA MIA! de meest swingende musical van dit moment.

MAMMA MIA! is een musical met nummers van de wereldberoemde Zweedse band ABBA. De hoofdrollen worden gespeeld door Antje Monteiro, Sophia Wezer, Hilke Bierman, Jolijn Henneman, Soy Kroon, Dieter Troubleyn, Zjon Smaal en Emiel de Jong. Deze succesmusical beleefde 20 jaar geleden haar wereldpremière op London’s West End, waar de show nog steeds te zien is.

Het verhaal
Een komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Met ABBA’s bekende hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.

Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop.