Marjolein Keuning en Ad Knippels in Fun Home

OpusOne is verheugd te melden dat Marjolein Keuning, Ad Knippels en Mitch Wolterink naast Renée van Wegberg in Fun Home te zien zullen zijn. Van 24 juli tot en met 4 augustus 2019 is de baanbrekende musical exclusief te zien in Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Marjolein Keuning en Ad Knippels zullen de ouders van Alison (Renée van Wegberg) vertolken en Mitch Wolterink zal meerdere rollen op zich nemen.

Fun Home is een autobiografische Off-Broadwaymusical, gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Alison Bechdel. Het verhaal speelt zich af in het hedendaagse Pennsylvania met flashbacks naar het recente verleden en vertelt over de moeizame relatie tussen Alison en haar vader. Alison ontdekt lesbisch te zijn. Wanneer zij zich tot haar vader wendt voor steun, stuit zij op een muur. Haar vader blijkt zelf homoseksueel te zijn, maar is nooit uit de kast gekomen. Haar coming out zet zijn leven op losse schroeven.

De regie van de musical is in handen van Koen van Dijk en Marco Braam zal de muzikale leiding op zich nemen.. Fun Home is van 24 juli tot en met 4 augustus 2019 exclusief te zien in ITA.