Anouk Maas vervangt Pia Douwes in Best of Broadway

Tot haar grote teleurstelling heeft Pia Douwes tijdelijk haar plek moeten teruggeven in de concertproductie Best of Broadway. Wegens fysieke problemen is ze momenteel niet in staat om op te treden. Anouk Maas zal haar vervangen. ‘Ik vind het ontzettend vervelend,’ laat Pia Douwes weten. ‘Maar sinds het overlijden van mijn vader kan ik even niet de kwaliteit leveren die men van mij gewend is’. De organisatie is blij dat Anouk Maas op korte termijn deze productie zich eigen maakt. De bedoeling is dat Pia zich op een later moment alsnog bij het gezelschap voegt.

Anouk Maas is geen onbekende in de musicalwereld. Ze speelde zowel in binnen- als buitenland vele hoofdrollen in musicals als Annie, Fame, The Sound of Music, Hairspray, Flashdance, Beauty & The Beast en Hair. De afgelopen twee jaar is ze dagelijks op tv te zien in Goede Tijden Slechte Tijden.

In de concertshow Best of Broadway staan Willemijn Verkaik, Freek Bartels, Stanley Burleson, Tessa Sunniva van Tol en Anouk Maas op het podium en nemen, samen met een liveband, het publiek mee op een unieke reis langs de mooiste shows van Broadway. De show is in mei en juni in verschillende Nederlandse theaters te zien en gaat op 20 mei 2019 in Koninklijk Theater Carré Amsterdam in première. Hits uit de nationale en internationale carrières van de vijf sterren zullen uiteraard tijdens het concert niet ontbreken. Maar behalve de beroemde klassiekers uit shows als Les Misérables, Chicago en Wicked, zijn ook hedendaagse songs uit nieuwe hitmusicals als Hamilton en Dear Evan Hansen en off-Broadway producties te horen in dit exclusieve musicalprogramma.

Best of Broadway is in mei en juni in tien verschillende Nederlandse theaters te zien.