Doris Baaten speelt president in Annie

Voor het eerst in de opvoeringsgeschiedenis van de musical Annie zal de rol van de president vertolkt worden door een vrouw. Baaten speelde in meer dan 18 musicals en mocht voor haar rol als Friedel van Galen in Hij Gelooft In Mij een Musical Award in ontvangst nemen.

Naast de 30 kinderen die in Annie te zien zijn, is nu ook de 13-koppige cast compleet. Eva van Gessel zal naast Edwin Jonker te zien zijn in de rol van Grace Farrel, Oliver Warbucks’ loyale assistent. Sjoerd Spruijt en Myrthe Huber kruipen in de huid van de geniepige Rooster Hannigan en onnozele Lily Waldorf die samen met Miss Hannigan, gespeeld door Willemijn Verkaik, proberen om Annie en Warbucks op te lichten. Danny Houtkooper, Melinda de Vries, Dieter Spileers, Amanda Payne, Sammy Uivel, Michael Muyderman en Sterre Verschoor maken als ensemble de cast van Annie de musical compleet.

Deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan (Willemijn Verkaik). Wanneer miljardair Oliver Warbucks (Edwin Jonker) Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.