Jonathan Demoor krijgt hoofdrol in Waitress

Jonathan Demoor is naast Willemijn Verkaik te zien als dokter Pomatter in de nieuwe musical Waitress. Waitress vertelt het verhaal van Jenna, een serveerster die droomt van wat meer geluk in haar leven en al haar liefde in het bakken van taarten stopt. Wanneer er een nieuwe aantrekkelijke dokter in haar stad arriveert, zet deze haar leven op de kop. Met de steun van haar collega’s overwint Jenna de uitdagingen in haar leven en ontdekt het perfecte recept voor geluk: lachen, liefde en vriendschap. De musical gaat op zaterdag 10 oktober 2020 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en reist langs de grootste Nederlandse theaters. De allereerste kaarten zijn nu te koop.

Jonathan gaat de rol van dokter Pomatter spelen. ‘Het is een ontzettend interessante rol die ik mag gaan spelen; sympathiek, enigszins neurotisch, onhandig en met een eigenaardig gevoel voor humor. Ik kijk er naar uit om het publiek te zien lachen maar ook stof tot nadenken te geven, want de relatie tussen de dokter en Jenna is nogal ingewikkeld en wie weet zelfs herkenbaar. Ik heb nog niet eerder met Willemijn op het toneel mogen staan. Ik vind haar fantastisch dus ik kan niet wachten!’