William Spaaij in Lazarus

William Spaaij is vanaf eind januari te zien in Lazarus, het laatste werk van David Bowie. Spaaij gaat Valentine vertolken, een rol die sinds de première in oktober gespeeld wordt door Pieter Embrechts. Ook Embrechts blijft te zien in de musical. De acteurs zullen afwisselend te zien zijn.

Dragan Bakema en Noortje Herlaar, hoofdrolspelers in de Bowie-musical Lazarus, hebben eerder deze week een bijzondere lichtprojectie van David Bowie onthuld in Amsterdam. Het grootse eerbetoon aan de popster is tot en met zondag te zien op het Hirsch-gebouw op het Leidseplein. David Bowie zou deze week 73 jaar zijn geworden. Bovendien is het deze week vier jaar geleden dat de popster overleed, op 10 januari 2016. Bowie overleed een maand na de wereldpremière van zijn musical Lazarus. De voorstelling wordt beschouwd als zijn laatste meesterwerk en is momenteel met veel succes te zien in DeLaMar Theater in Amsterdam.