Nieuwe acteurs versterken cast Soldaat van Oranje

Na een repetitieperiode met regisseur Theu Boermans en resident director Kevin Schoonderbeek, speelt de voorstelling vanaf vandaag in een deels vernieuwde samenstelling. Nieuw in de cast zijn onder anderen Barbara Pouwels als Koningin Wilhelmina en Jochem Smit die de rol van Paul op zich neemt. Raymond Paardekooper en Genio de Groot zijn opnieuw te zien in de rol van Van ’t Sant. 

Alex van Bergen en Theo Martijn Wever zijn weer te zien als Erik Hazelhoff Roelfzema, evenals Willemien Dijkstra in de rol van Charlotte, Debbie Korper in de rol van koningin Wilhelmina en Jelle de Jong als Fred.

Volledige cast:

Erik – Alex van Bergen | Theo Martijn WeverKoningin
Wilhelmina – Debbie Korper | Barbara Pouwels
Charlotte – Willemien Dijkstra
Fred – Jelle de Jong
Anton – Thijs Miedema
Chris – Ludo van der Winkel
Bram – Eli ter Hart
Paul – Jochem Smit
Victor – Johnny Barendsen
Ada – Lisse Knaapen
Hofdame Tessa – Cathalijne de Sonnaville
Van ‘t Sant – Raymond Paardekooper | Genio de Groot

Ensemble – Joost van der Aa | Béla Becht | Mitch Blaauw | Pepijn van Bokhoven | Dirk van den Brand | Kas Driessen | Sofia Ferri | Irmelijn Geerts | Gwenfyd Hilgersum | Hayo de Kruijf | Nelleke Kuipers | Jim Leijen | Iris Oppatja | Jolijn van de Pol | Nino Ruiter | Robin Smits | Lena Stallinga | Mark Willekens