Lazarus stopt na nieuwe corona maatregelen

De laatste voorstelling van de musical Lazarus is al gespeeld. Met het verlengen van het verbod op bijeenkomst zoals theatervoorstellingen tot 1 juni is er een einde gekomen aan de tournee van Lazarus. Ook na 1 juni zullen er geen voorstellingen meer gespeeld worden.

Dit alles viel gisteren te lezen op de Facebook-pagina van de productie. Ook de musical Goodbye, Norma Jeane stopt per direct en haalt geen voorstellingen meer in. Voor de musical’s Kinky Boots en Verliefd op Ibiza staan na 1 juni geen voorstellingen meer op de speellijst. Of deze producties na 1 juni alsnog voorstellingen gaan inhalen is op dit moment niet duidelijk.

Update 24 maart 14.40 uur: ondertussen is duidelijk dat ook Kinky Boots en Haal het doek maar op gestopt zijn. Er volgen geen voorstellingen meer