Musicalartiesten halen geld op voor het Rode Kruis

Het ontgaat niemand dat het coronavirus een grote rol speelt in een ieders leven op dit moment. Velen van ons zitten thuis, maar er zijn ook mensen die zich dag en nacht inzetten om dit virus te bestrijden.

Na het zien van The Rosie O’Donnell Show LIVE op Broadway.com is het idee ontstaan een soortgelijke actie in Nederland op te zetten. De initiatiefnemers komen met STAYGE AT HOME. STAYGE AT HOME is een pre-recorded internet show waarbij geld ingezameld gaat worden om het Rode Kruis te ondersteunen. Doneren kan door middel van de doneer button naast de video.

De initiatiefnemers (Ruben Karsten & Jim Mulder) willen kijkers het idee geven dat we samen dit gevecht aan kunnen gaan. Dit kunnen we ten eerste doen, door thuis te blijven. Daarom zullen alle gesprekken die presentator Elindo Avastia (bekend van o.a. Mamma Mia & Kinky Boots) heeft met acteurs vanuit huis via Skype zijn. En ten tweede door een paar euro te doneren kun je het Rode Kruis al steunen en daarmee jouw steentje bijdragen in de strijd tegen Corona.

Zaterdagavond 11 april om 20.00 uur zal AT HOME gratis te zien zijn op het YouTube & Facebook kanaal. De eerste namen zijn: Nyassa Alberta (TINA in de gelijknamige musical), Terence van der Loo (Moeder, ik wil bij de Revue, TINA), Rudy Hellewegen (Soldaat van Oranje, The Addams Family), Nienke Latten (Jasmine in Aladdin Duitsland), Pamela Kroes (Ciske de Rat & Fontys student), Titus & Fien (Titus en Fien TV) en Merlijne van Noppen (Hello, Dolly!).