‘Everybody’s Talking About Jamie’ voorlopig niet in Carré

Everybody’s Talking About Jamie, de nieuwe succesvolle West End musical die vanaf 4 augustus twee weken in Koninklijk Theater Carré te zien zou zijn, is uitgesteld. Vanwege de gevolgen van het coronavirus en de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid, zal ook de productie van deze musical en de tour opgeschoven moeten worden naar een andere datum.

De aankondiging van het kabinet over de corona-maatregelen treft de hele culturele sector in Nederland maar ook in het buitenland zwaar. De castleden van de Britse tour van Everybody is Talking About Jamie waren onlangs gestart met een tournee door het Verenigd Koninkrijk en hebben deze deels al moeten annuleren vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus. Als onderdeel van de tour zou de voltallige cast naar Amsterdam afreizen om twee weken lang de musical aan het Nederlandse publiek te presenteren. Gezien de omvang en de organisatie van het verplaatsen van alle tourdata is het nog niet bekend wanneer de musical nu in Carré te zien zal zijn. Dit zal later bekend worden gemaakt. Met alle bezoekers die kaarten voor deze voorstellingen hebben gekocht, wordt contact opgenomen.