Hello, Dolly! komt niet terug

Hello, Dolly! komt niet terug in het nieuwe seizoen of op een later moment. Hoofdrolspelers Simone Kleinsma en Paul de Leeuw gaan wel als duo het theater in. Paul en Simone legden de basis voor een duo voorstelling die letterlijk begint op het moment dat Hello, Dolly! moest stoppen. Ze nemen je in ‘Paul & Simone: Zonder jou‘ mee op een muzikale reis door verleden, heden en toekomst waarin niets zeker is maar alles mogelijk.

Iris van den Ende & Miel Gouda: “Naar aanleiding van COVID-19 hebben we de afgelopen weken alle mogelijke scenario’s bekeken en helaas hebben we moeten besluiten dat het niet mogelijk is om Hello, Dolly! terug te laten keren in het theater. Hello, Dolly! is geen voorstelling die binnen de anderhalvemetersamenleving veilig kan spelen. Er werken alleen al 53 mensen voor en achter de schermen en een voorstelling van deze grootte spelen voor 30 of 100 mensen in de zaal is onmogelijk. We hebben na een fantastische try-out periode en een geweldige eerste première slechts één voorstelling kunnen spelen. Dat is ontzettend verdrietig, want er is twee jaar lang keihard en met heel veel liefde gewerkt aan onze eerste musical Hello, Dolly!. Als producent nemen wij zakelijk gezien verantwoordelijkheid voor de medewerkers maar kunnen niet anders beslissen dan de voorstelling niet terug te laten keren en hiermee de schade te accepteren en niet verder op te laten lopen. Een moeilijk besluit dat we helaas hebben moeten nemen