Anastacia in Nederlandse productie ‘We Will Rock You’

TEC Entertainment maakt vandaag bekend dat de Amerikaanse superster Anastacia in december 2019 haar musicaldebuut zal maken als Killer Queen in de Queen rockmusical WE WILL ROCK YOU. De spectaculair nieuwe versie van de internationaal succesvolle musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en geproduceerd in samenwerking met Peeparrow Entertainment. WE WILL ROCK YOU zal voor een gelimiteerd aantal voorstellingen uitsluitend te zien in Amsterdam en Den Haag. De première van WE WILL ROCK YOU is op vrijdag 6 december 2019 in AFAS Live in Amsterdam.

Anastacia is vanavond als special gast te zien tijdens het Musical Awards Gala, waar ze AD Publieksprijs voor Beste Musical zal uitreiken. De rol van Killer Queen in WE WILL ROCK YOU is voor haar een droom die uit komt.  “Nederland is een van de landen waar ik vanaf het begin van mijn carrière bijzonder welkom heb gevoeld en ik verheug mij er enorm op om juist in Nederland mijn musicaldebuut te kunnen maken in Queen musical WE WILL ROCK YOU. Ik hou van de muziek van Queen en zing vaak hun geweldige nummers. Ik heb zelfs met ze op het podium gestaan. Ik kan dan ook niet wachten om die fantastische Queen nummers in de rockmusical te mogen zingen.”

WE WILL ROCK YOU is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin live-muziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtig bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit.

WE WILL ROCK YOU is van 5 t/m 8 december 2019 te zien in AFAS Live in Amsterdam en 13 december 2019 t/m 5 januari 2020 in het World Forum Theater in Den Haag. De kaartverkoop start zaterdag 26 januari 2019 om 09.00 uur via www.tec-entertainment.com