Tony Neef in Aida in Concert

Stage Entertainment is verheugd te melden dat Tony Neef naast Willemijn Verkaik en Freek Bartels in Aida in Concert te zien zal zijn. Van 20 tot en met 30 juni is het openluchtconcert zes keer te zien op het festivalterrein van Autotron in ’s-Hertogenbosch. Daarmee heeft Aida in Concert nu al een sterrencast, met Willemijn in de rol van Amneris en Freek als Radames. Tony speelt de rol van Zoser, de vader van Radames.

‘Afgelopen zomer heb ik mogen ervaren hoe bijzonder het is om een musicalconcert in de openlucht te geven,’ laat Tony Neef weten. ‘Ik stond in Elisabeth in Concert en het is anders om in de openlucht op te treden dan in het theater. De sfeer, de ambiance is zo mooi. Je merkt het aan het publiek, maar ook de cast geniet van zulke avonden. Daarom verheug ik me enorm op Aida in Concert. Het verhaal van Aida is prachtig. Een liefdesverhaal dat blijft ontroeren.’