Spaaij en Hellingman schitteren in Lazarus

William Spaaij en Lottie Hellingman beleefde in het DeLaMar Theater in Amsterdam hun alternate première in de musical Lazarus. In Lazarus, een van de grote winnaars van de Musical Awards, spelen zij respectievelijk de rollen van Valentine en Elly. Beide acteurs hebben een hele lieve uitstraling en zijn o.a. bekend van rollen waarin ze lieve karakters vertolken. Spaaij speelde onder andere Bert in Mary Poppins en Hellingman speelde o.a. Linda in Blood Brothers en was te zien in familie producties als Koning van Katoren en De Scheepsjongens van Bontekoe. In Lazarus laten beide performers wederom hun talent voor het neerzetten van gelaagde karakters zien. Ze spelen en zingen de rollen met verve en Hellingman laat zelfs een totale metamorfose (zowel in mimiek als innerlijk) zien in haar vertolking van Elly.

Lazarus is nog tot 5 april te zien in het DeLaMar Theater. Klik hier om onze volledige recensie van de musical Lazarus te lezen.