Evi Hanssen te zien in Mamma Mia!

Evi Hanssen zal naast na Tinne Oltmans (Sophie) en Ann Van den Broeck (Donna) te zien zijn in de Vlaamse Mamma Mia! Evi zal de rol van Tanya, de beste vriendin van Donna, op zich nemen. Hiermee zet de tv-presentatrice haar eerste stappen in de, voor haar alsnog eerder onbekende maar niet onbeminde, musicalwereld.

Evi Hanssen: “Als Stany Crets je vraagt voor een musical,  dan zeg je niet nee. Ik was als kind grote fan van musicals als ‘Mary Poppins’, ‘Annie’ en ‘The Sound of Music’. Zingen en dansen was mijn wereldje. Meedoen in een musical was dan ook een stille droom van mij. En kijk, op mijn 40ste komt het er van! En dan nog met een fantastische cast en een getalenteerd regisseur die op het genre zijn eigenwijze unieke stempel drukt. Ik kus mijn beide handjes! 

MAMMA MIA! is zonder twijfel een musicalsensatie. Wereldwijd haalde de musical al meer dan 60 miljoen bezoekers. MAMMA MIA! ging op 6 april 1999 in wereldpremière op de Londonse West End en vierde daar recent zijn 20e verjaardag. Het is van 2006 geleden dat de voorstelling in Vlaanderen te zien was. De versie die vanaf februari 2020 te zien zal zijn, zal bovendien – op de verhaallijnen en muziek na – gloednieuw zijn.